Dalen-dagen 8. september

Dalendagen 2019

Bildet kan inneholde: en eller flere personer, folk som sykler, tre, sykkel, utendørs og natur

«Dalendagen» blir arrangert søndag 8. september 2019 – vi ønsker alle små og store velkommen til Dalen!

Det tradisjonsrike Dalen-løpet starter kl. 12:00 så sørg for å ha snøret skoene godt når starten går!

Løypen går fra Dalen-banen ut i Grendatunveien, bort Mildeflaten og gjennom Arboretet, med oppløp gjennom skogstien fra parkeringen og bort til Dalen.

Det ryktes at storkanoner fra bygden har ligget i trening gjennom sommeren og dette kan bety spenning fra start til mål! Hvem vinner – blir det en sprek «Mildebu» eller en seig «Hjellestadianer» som kommer først inn igjen på Dalen?

Det vil bli ulike aktiviteter på Dalen etterpå, der vi i år også ønsker å inkludere litt flere enn de aller minste, som skal få prøve seg på ulike aktiviteter.  i vil åpne bodvognen kl. 11 og selger da aktivitetskort til kr. 50.- som kan betales på VIPPS til «05259». Her vil vi nok også kunne tilby vafler mm. til inntekt for Grendalaget.


Nytt av året er at det vil bli en lansering av matkonseptet Simple & delicious – her blir det servert herlig kortreist, latinamerkansk mat fra vognen til Hjellestads egen lokale stjernekokk Arturo – servert med gjennomgående fokus på sunnhet – også noe for veganerne – og miljø med en god filosofi på bruk av emballasje! Vi får anledning til å teste ut menyen til overkommelige priser, så her er det bare å legge inn familielunsj på Dalen!

På menyen planlegges
– Chilie con carne
– Quesadillas med ost og skinke
-Tacos med pull pork

Vi ønsker Arturo lykke til med lanseringen og regner med at bygdefolket her får en flott ny matopplevelse!

PS! Arturo har en egen Facebook-side

Grendalaget trenger ellers en liten håndfull voksne til å hjelpe til å gjennomføre arrangementet, alle vil høste heder og ære for sine bidrag. Kan du hjelpe til med å organisere ball i bøtte? Eller ta ansvar for straffespark-konkurransen? Gi oss en lyd da vel!

Se for øvrig informasjon på Milde og Hjellestad Grendalag sin Facebook-side.